Välkommen till Passion för livet!

”Passion för livet” handlar om livet och livsstil. Här skriver jag om mina tankar, erfarenheter, upplevelser, resor, personlig utveckling och mycket annat som höjer livskvalitén till skyarna. Gå vidare till bloggen här.

Mental träning och personlig utveckling

Personlig utveckling innebär allt som får en att utvecklas som människa. Det inkluderar allt som gör att man får mer kontroll över sig själv och sitt liv. Det innebär att ta kontroll över sina känslor och skapa en inre harmoni och balans. Att bygga starkare och tryggare relationer med personer i sin omgivning,  och likaså att välja att omge sig med människor och en miljö som får en att må bra.

Först när man hittat sin balans och harmoni i både kropp, hjärna och själ kan man uppleva ett totalt välbefinnande och optimal hälsa och livskvalité. Dina tankar ligger i grunden för dina känslor, så om du vill ändra på hur du känner dig, måste du ändra på hur du tänker! I sin tur kommer dina kroppsliga reaktioner från dina känslor, vilket innebär att tankar, känslor och handlingar har ett starkt samband. Tänker du negativt så kommer hela din omgivning att bli grå – letar du efter fel är detta det ända du kommer att se. Likaså råder motsatsen – tänker du positivt så kommer omvärlden svara tillbaka på samma sätt.

Man kan öva upp sin mentala styrka precis som sin fysiska styrka. Mental styrketräning innebär att man stärker sig mentalt för att bli en spelare – inte bara en spelpjäs på livets spelplan. Mental styrka är precis som med fysisk styrka, den måste underhålls. Om man slutar vara fysiskt aktiv kommer ens muskler att bli svagare, likaså blir ens mentala styrka försvagad om man inte aktivt jobbar på den. På ”Passion för livet” lägger jag ner mycket fokus på mental träning och personlig utveckling. Jag har även valt ut ett antal böcker som kan vara till stor hjälp och ge dig många insikter som du hittar här.

Upplevelser

Upplevelser ger ny energi för själen och kan göra underverk för välbefinnandet! På bloggen delar jag med mig av mina äventyr och resor runt om i världen, nya erfarenheter och oförglömliga upplevelser. Kanske du även blir inspirerad om hur du kan sätta en guldkant på din vardag.

Hälsa & välmående

Vår hälsa och välmående är resultatet av våra dagliga val som påverkar oss på både kort och lång sikt. Dessa val inkluderar vad vi äter och den näring vi får i oss, hur fysiskt aktiva vi är, var vi bor, vilket typ av jobb vi har, människorna vi omger oss med, våra relationer, val av hygienprodukter och rengöringsprodukter för hemmet m.m. Det inkluderar även hur vi reagerar på livets händelser – tankar, känslor och handlingar. På ”Passion för livet” skriver jag en hel del om hälsa och välmående, men vill du läsa mer ingående om näringsämnen, hälsokostprodukter, sjukdomssymtom, diagnostik, träning och kost, så kan du även besöka min blogg ”Passion för hälsa” som du hittar här.

Vill du att ditt Företag eller produkt ska synas här?

Det finns även tillfälle för dig som är företagare och erbjuder tjänster eller produkter inom kategorierna: resor, upplevelser, personlig utveckling, hälsa och välmående att synas på Passion för livet. Vid intresse kontakta mig på info@passionforlivet.com