Att hålla kärleken vid liv

by Mikaela Bjerring on 14 februari, 2015 · 0 comments

in Blogg, Livet - Livsstil, Lycka, Relationer - kärlek

Kärlek är de mest underbara och starkaste man kan känna. Samtidigt så kan det vara så väldigt, väldigt skört och smärtsamt. Vad är då hemligheten med att hålla kärleken vid liv?

Att hålla kärleken vid liv - alla hjärtans dag

Två människor som älskar varandra gränslöst. Upprymda av kärlek till varandra och den starka passion som exploderat mellan dom båda. Hur kan dessa underbara känslor bevaras så att inget kan bryta bandet mellan dessa två personer? Ja, jag är ingen expert, men jag tror blint på den eviga kärleken mellan två personer som kommit att älska varandra så passionerat. Men det krävs nog vissa insikter för att inte tappa bort varandra när livets prövningar kommer smygande.

Det handlar nog inte alltid om att man tappat känslor för varandra när ett förhållande inte fungerar. Det handlar nog mer om att man tappat fokus på relationen. När man läser om långa och lyckliga kärleksrelationer så verkar de alla ha samma gemensam nämnare om hur de håller lågan vid liv. Att de alltid sätter varandra först. Att dom lyssnar, stöttar och finnas där för varandra i vått och torrt. Att dom inte låter en tredje part få uppmärksamhet på en intim nivå, vilket verkar vara en vanligaste orsaken för varför ett förhållande spricker. Trohet och lojalitet är trots allt starka stödpelare i ett förhållande. Ger dom vika så rasar allt.

Man har själva all makt över hur utloppet av ens förhållande kommer att bli. Man är själv i kontroll över hur man vårdar den underbara kärlek som man delar med varandra. Kärlek är trots allt den djupaste meningen med livet.

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: