Bokrelease för ”Kärlek och svek”

by Mikaela Bjerring on 13 september, 2015 · 1 comment

in Blogg, Böcker, Livet - Livsstil, Motivation, Relationer - kärlek

Jag älskar att omge mig av inspirerande människor som har en stark passion för livet och allt som dom åtar sig. När jag blev inbjuden till Ingrid Tollgerdt-Andersson’s bokrelease för hennes nya roman ”Kärlek och svek” så var det självklart ett event som jag absolut inte ville missa.

Böcker av Ingrid Tollggerdt-Andersson

Ingrid som är doktor i filosofi, forskare, föreläsare, bloggare, författare, krönikör och expert i området kroppsspråk och personkemi har mycket kunskap, erfarenhet och en bubblande personlighet som hon generös bjuder på. Du kanske även har sett henne på TV som en av experterna i SVT1:s relationsserie – Kärlekskoden?

kvällen inleddes med vin, tilltugg och mingel, följt av en timmes mycket intressant och givande föreläsning om personkemi och kroppsspråk. Ett fantastiskt sätt att avsluta en torsdagskväll. När jag gick därifrån så kände jag mig härligt upplyft och inspirerad.

Jag passade givetvis på att köpa Ingrids nya roman Kärlek och svek, samt två av hennes tidigare utgivna böcker Gränslandet och Kärlekens koder. Recension om böckerna var och en kommer vid ett senare tillfälle.

 

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anna Johansson februari 12, 2016 kl. 12:40

Låter som intressanta böcker! Kärlekenskoder skulle jag nog kunna behöva läsa 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: