Det är det som kallas livet

by Mikaela Bjerring on 26 september, 2014 · 0 comments

in Blogg, Emotionell frihet, Livet - Livsstil, Möjligheter, Personlig utveckling

Vi utvecklas i vår personlighet från det att vi föds. En utveckling som sen pågår hela livet. Vissa erfarenheter påverkar oss starkare än andra. Vi får dom upplevelser som är lyckliga och glädjefyllda och dom som är tragiska och smärtsamma. Oavsett så är livets alla erfarenheter en del av vår personliga utveckling. Erfarenheter som beroende på hur vi väljer att se på dom formar det liv vi lever.

Livet - alla livsval

Både vi själva och allting runt omkring oss är under en konstant pågående förändring, ingenting förblir. Din sorg, din lycka och hur du väljer att se på din omgivning och situation är bara en illusion av hur du just då väljer att se på livet. Det är en mängd känslor som du använder för att måla upp den bild av verkligheten som du ser framför dig.

En lycklig och framgångsrik erfarenhet är endast värd så mycket som vi uppskattar den och tar den med oss. Samtidigt som en smärtsam och svår upplevelse kan vara den mest lärorika eller nedbrytande beroende på hur vi reser oss efter fallet.

Du har en fri vilja, men din vilja är inte alltid fri. Beroende på vad du tillåter dig själv att se, känna och göra. Det är det som kallas livet…

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: