Det bästa projektet du någonsin kommer att bygga är dig själv!

by Mikaela Bjerring on 5 september, 2015 · 1 comment

in Blogg, Emotionell frihet, Framgång, Jobb - Karriär, Livet - Livsstil, Lycka, Möjligheter, Motivation, Personlig utveckling

Den viktigaste investeringen gör du inte i fonder, fastigheter eller i guld, utan i dig själv. Både när det gäller karriär, hälsa och utveckling. Hur du investerar i dig själv och hur du utvecklas kommer att reflektera i allting du gör genom livet.

Det bästa projektet du någonsin kommer att bygga är dig själv
Oavsett vad du gör med din tid, så kommer den att passera ändå, det är ett faktum. Så varför inte använda den till något som ger värde. Om du har du en dröm, eller en stark passion för något så är det enda sättet att komma någonstans att sätt i gång och göra verklighet av det hela. Det finns inget som kan ge så bra utdelning som att investera i dig själv och forma ditt liv som du verkligen vill att det ska se ut.

Övning ger färdighet. Misstag efter misstag, göra fel och göra om… Men det är just dom tabbarna som gör dig bättre. Det är dom misstagen som är en del av investeringen i dig själv. Misstagen som får dig att tänka om, göra om, bli bättre och utvecklas. Det är en del av processen som till slut kommer att bidra till mervärde i dig själv. Det största misstaget du kan göra i livet är att inte våga göra misstag överhuvudtaget.

Njut av resan även när motgångar kommer. Om du finner dig ensam i processen, och ingen som stöttar dig så ta det inte som ett nederlag. Du kommer säkerligen träffa på människor under resans gång som ger dig den energi och inspiration som du behöver. När tiden är rätt så kommer du även få den positiva uppmärksamheten som du förtjänar som din utveckling har gett dig.

Det bästa projektet du någonsin kommer att bygga är dig själv…

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anna Johansson februari 12, 2016 kl. 12:42

Så härligt skrivit och så sant!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: