Det finns inga skrivna regler för lycka!

by Mikaela Bjerring on 22 november, 2013 · 0 comments

in Blogg, Livet - Livsstil, Lycka, Möjligheter, Personlig utveckling

Känner du ofta att dagarna rinner iväg och du inte hinner med annat än nödvändiga måsten? Känslan av att livet går förbi utan att du har möjlighet att leva varje dag fullt ut?

Att känna lycka
Misstaget man ofta gör är att inte stanna upp och tillåta sig själv att njuta av ögonblicket och uppskatta varje dag. Att öppna sina sinnen för de situationer och människor man möter som kan berika livet som föder nya möjligheter. Livet ger så mycket mer om man tillåter det att vara ett äventyr istället för en process.

Livskvalité kan stå för mycket, men man kan nog förklara det som den upplevda känslan av att leva ett bra och njutbart liv. Det är en personlig upplevelse som inte grundar sig i de förutsättningar som omgivningen ger. Vi har alla en egen uppfattning om vad som är viktigt i livet, och därför är även vad man upplever som optimal livskvalité individuellt.

Det finns inga skrivna regler för hur man ska leva för att vara lycklig. Lycka är ett val, inget annat. Det som är avgörande för lycka och livskvalité är att ha en god inställning till allt man gör i livet. Vad innebär lycka och livskvalité för dig?

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: