Dina tankar kan ta dig till framgång!

by Mikaela Bjerring on 17 maj, 2012 · 0 comments

in Blogg, Livet - Livsstil, Mental träning, Mentala blockeringar, Möjligheter, Motivation, Personlig utveckling, Psykisk hälsa, Visualisering

Våra tankar har en ledande roll när det gäller framgång eller misslyckanden i livet. Man skapar sina egna möjligheter och begränsningar. Ingenting bara händer oss, vi låter det hända! Tankens kraft är långt större än vad vi tror.

Dina tankar - tankens kraft

Våra tankar är av allra största betydelse för hur vi mentalt uppfattar och tolkar information och situationer. Vad vi tänker, hur vi känner oss bestämmer vad vår handling blir. Vår hjärna har svårt att skilja på faktiska upplevelser och det vi föreställer oss. Det innebär att om hjärnan tolkar en situation som verklig så blir den också verklig i sina konsekvenser. Hur vi föreställer oss något, visualiserar och förväntar oss genom våra tankar har därför stor betydelse för vad faktiskt kommer att hända.

Kvaliteten på dina tankar bestämmer kvaliteten på ditt liv. Tänker du positivt så kommer även resultatet bli därefter. Ca 65.000 tankar kretsar i vår hjärna varje dygn, och ca 95 % av dessa tankar är samma som dygnet innan. Men det går att förändra några av tankarna varje dag och därmed kan man utvecklas som människa och förändras. Genom att styra tankarna till där du vill kan du kontrollera utkomsten. Tänk vilka otroliga möjligheter som finns inom dig, bara du tar fram dom!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: