Fantastiska utsikter kommer från underbara insikter

by Mikaela Bjerring on 25 september, 2015 · 1 comment

in Blogg, Jobb - Karriär, Livet - Livsstil, Lycka, Personlig utveckling

Vad händer med tanken om man för en stund stänger ner det ständiga flödet från sociala medier, e-mail, mobilen och det eviga malandet om vad man måste få gjort?

Fantastiska utsikter ger underbara insikter

Man kan få många underbara insikter när man är som mest kreativ med sitt jobb eller i olika sociala situationer. Men dom starkaste insikterna upplever jag själv att jag får när jag för en stund stänger av och kopplar bort från surret runt omkring. När jag lättare kan höra mina egna tankar.

fantastiska utsikter kommer från underbara insikter och vice versa. Med underbara insikter så ser vi vår omvärld med ett lättare hjärta. När vi känner harmoni i vårt inre ser vi vår omgivning med glädje och kärlek. Vi ser det vackra, vi ser ljuset, vi känner uppskattning. Vi väljer trots allt själva hur vi upplever det vi ser.

När vi ser något vackert, harmoniskt och storslaget ökar välbefinnandet och optimisten. Man kan tänka klarare, man får ett bättre perspektiv till sina tankar och vad som är. Kreativiteten flödar och man känner det där totala välbefinnandet som går långt ner i magen. Den underbara pirrande känslan som nästan får en att rysa av välbehag.

Balansen mellan det sociala och produktiva med egentid, stillhet och tystnad. För visst behöver vi människor runt om oss som inspirerar lika väl som vår egen ingivelse av kreativitet i tystnad måste få ta sin plats. Det underbara flödet av utsikter och insikter.

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anna Johansson februari 12, 2016 kl. 12:38

Så fin text, och upplyftande. Härlig blogg med mycket inspiration. 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: