Ibland är den vackraste vägen den mest skrämmande

by Mikaela Bjerring on 10 december, 2014 · 0 comments

in Blogg, Framgång, Livet - Livsstil, Lycka, Möjligheter, Motivation, Upplevelser

Livet erbjuder så många möjligheter. Möjligheter som kan ta oss på fantastiska resor genom livet om vi tillåter det. Vackra vägar som även kan vara de mest skrämmande. Det är först när vi övervinner den rädslan som vi kan leva livet fullt ut.

Att hitta vägen i livet

En vacker slingrande väg är inte alltid den lättaste vägen, men definitivt den mest händelserika, stimulerande, intressanta och vackra. Bakom varje krök väntar något nytt. Kanske en underbar utsikt där man kan stanna upp och reflektera, eller ett moment som man måste ta sig över för att komma vidare. Kanske kommer man någon gång under värden till en brant bergsvägg. Ett hinder som betyder att man måste ta ett beslut om att tryggt stanna där man är eller ta chansen att bestiga toppen.

Den branta och energikrävande klättringen uppåt kan var skrämmande. Speciellt när man befinner sig i mitten av sin klättring då ett fall betyder en krasch mot avgrunden. När man tvivlar att energin ska räcka till för att nå toppen. Då kan man behöva stanna upp ett tag. Hitta en trygg avsats för att fundera och reflektera. För att ta sig tid att njuta utav färden och för att samla krafter för att fortsätta uppåt.

Livets vandring utgörs av varenda steg vi tag, varje utsikt som vi får njuta av, varje sten vi måste kliva över och berg som vi måste bestiga. Alla dessa vägar som tar oss till underbara platser som till slut formar vår livshistoria. Det är inte vart vi når i slutet som är av störst betydelse, utan vägen dit…

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: