Jag tror på möjligheterna!

by Mikaela Bjerring on 31 juli, 2014 · 1 comment

in Blogg, Emotionell frihet, Framgång, Livet - Livsstil, Lycka, Mental träning, Mentala blockeringar, Möjligheter, Motivation

Själv tillhör jag dem som tror att allt är möjligt, ja det mesta i alla fall. Givetvis krävs en viss självinsikt och en bra självkännedom, men utifrån det så tror jag att det mesta kan möjliggöras.

Möjligheter
Varje person på denna planet har en drömmar och önskningar om saker och situationer. Vad krävs då? Framförallt hårt arbete! Och inte att glömma att bakom all framgång finns det en viss motgång, lidelse och rädsla. Det hör till, och är många gånger en del av processen för att lyckas. Det är även personlig utveckling som öppnar dörrar för ännu fler möjligheter.

Jag vill aldrig se tillbaka på mitt liv och tänka att jag inte vågade, att jag var rädd för att göra misstag och att jag inte värdesatte nuet. Att utmana sig själv, att våga slänga sig ut på okänd mark och att tro på att allt är möjligt är otroligt livsbejakande. Jag tror på möjligheterna. Jag tror på att ingenting är omöjligt.

{ 1 comment… read it below or add one }

1 arch means september 23, 2016 kl. 10:32

Hey there, I think your blog might be having browser compatibility issues.
When I look at your blog in Chrome, it looks fine but when opening
in Internet Explorer, it has some overlapping. I just wanted to give you a quick heads up!

Other then that, wonderful blog!

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: