Se din omgivning från en annan vinkel

by Mikaela Bjerring on 20 mars, 2015 · 1 comment

in Blogg, Lycka, Upplevelser

Att stå högt uppe och beskåda omvärlden är en härlig känsla. Att från distansen och höjd betrakta saker och ting från ett annat perspektiv. Som att ge själen mer utrymme att andas.

Takvandring

Om du någon gång stått högt uppe på en bergstopp och beskådat omgivningen så kan du nog inget annat än hålla med om att det är en otroligt frigörande känsla. Mil efter mil med underbar utsikt.

En liknande, men annorlunda upplevelse är att uppleva den känslan i stadsmiljö. Att vandra högt uppe på takåsarna och se ner och bort över staden. Takvandring kan göra det möjligt. En erfarenhet som berikar själen och som ger ett glädjeskutt till alla sinnen. En upplevelse som ger en mycket speciell frihetskänsla. En annorlunda erfarenhet som ger mer än vad det kanske låter.

Självklart ska du inte börja klättra runt på taken själv. Det är både farligt och säkerligen även olagligt. Men det finns arrangerade och säkra takvandringar som du kan ta del av genom olika upplevelsearrangörer. Fantastiska utsikter som ger dig nya perspektiv medan du vandrar genom stan på nya höjder. Det är en riktigt härlig erfarenhet som får endorfinerna att flöda och som ger en härlig distans från vardagen. Ett underbart sätt att stimulera alla sinnen. En upplevelse som fick mig att dra ett djupt andetag av välbefinnande. Det finns många upplevelser som jag skulle kunna rekommendera. Takvandring är definitivt en av dom.

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Anja juli 23, 2015 kl. 13:50

Takvandring hade varit riktigt roligt att testa.

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: