Solsken och ljus ger liv och glädje!

by Mikaela Bjerring on 30 juli, 2015 · 2 comments

in Blogg, Emotionell frihet, Mental träning, Mentala blockeringar, Personlig utveckling, Spiritualitet – Andlighet, Visualisering

När solen skiner fylls gator och torg av liv och rörelse. Leenden som reflekteras i solljuset. Tjattrande folkmassor och vimmel som fyller staden med liv. Solen och värme för oss samman, det finns det ingen tvekan om. Ljuset öppnar upp oss.

Solsken i livet

Medveten närvaro, att leva här och nu kommer så mycket mer naturligt för de flesta när solens strålar förgyller tillvaron. Tiden har ingen betydelse. Folk lever och ler. Det är sommar, det är sol.

Solen är som vi alla vet en förutsättning för liv på jorden. Utan sol ingen varm jord och atmosfär. Ingen fotosyntes, inget ljus. Vi behöver solen, vi behöver ljuset. Det går inte att förneka att solen får oss att må bra. Ljuset och värmen som gör allt mer levande. Det ger oss glädje och energi.

Solen skiner inte hela tiden. Men vi kan alltid ta fram solskenet inom oss när den inte skiner på utsidan. Att med medveten närvaro njuta av dagen oavsett. Ljuset inom oss är det enda solsken vi kan förlita oss på. Det ljus som alltid kan få oss att må bra.

{ 2 comments… read them below or add one }

1 Sabina juli 31, 2015 kl. 11:34

Sol och ljus gör verkligen gott för välbefinnandet!

Svara

2 Anja augusti 7, 2015 kl. 11:11

Fint skrivet! <3

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: