Våga satsa på livet oavsett oddsen

by Mikaela Bjerring on 7 juni, 2013 · 0 comments

in Blogg, Framgång, Livet - Livsstil, Lycka, Möjligheter, Motivation, Personlig utveckling, Resor - Kultur, Upplevelser

Livskvalité innebär olika för oss alla, där våra egna värderingar och mål styr. Att sätta värde på det i livet som verkligen är viktigt och samtidigt våga sortera bort det som man inte mår bra av. Våga satsa på det som har betydelse oavsett oddsen.

Burj khalifa dubai
Tankarna för mig tillbaka till Förenade Arab Emiraten där jag var bosatt under 9 år av mitt liv. En utmaning i sig som en västerländsk kvinna i en helt annorlunda kultur. En erfarenhet som öppnade mina ögon för nya utmaningar och möjligheter varje dag. En total kontroversiell kultur där mycket är förbjudet, men där samtidigt mer eller mindre allting är ok. Ett land där möjligheterna är oändliga. Ett tankesätt och en känsla som jag kommer ta med mig resten av livet.

På något sätt tar vi för givet att vi ska leva för alltid eller åtminstone tills vi blir riktigt gamla, men det finns inga garantier och inget kan tas för givet. Bara en människa som tar risker är fri, och den största risken man kan ta i livet är att inte ta några risker alls. En människa som inte riskerar någonting, gör ingenting, vinner ingenting och förverkligar ingenting. Man kanske försöker undvika lidande och misslyckande, men utan risker kan man inte lära, förändras, växa, älska, känna och leva fullt ut. Våga satsa på det som har betydelse i livet oavsett oddsen!

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: