• On the way to Nimis P vg till Nimis nimis
  • Fantastic views over Hgans Fantastisk utsikt ver Hgans hgans vlbefinnande
  • On the way to Nimis Pvg till Nimis hgans nimis
  • Nimis! nimis hgans larsvilksnimis larsvilks
  • Nimis! nimis hgans larsvilksnimis larsvilks

Välkommen till Passion för livet!

”Passion för livet” är en blogg om livet och livsstil. Här skriver jag om mina tankar, erfarenheter, upplevelser, resor, personlig utveckling och mycket annat som höjer livskvalitén till skyarna. Gå vidare till bloggen här.

Mental träning och personlig utveckling

Personlig utveckling inkluderar allt som får en att utvecklas som människa. Det omfattar allt som gör att man får mer kontroll över sig själv och sitt liv. Det innebär att ha kontroll över sina känslor och på så sätt kunna skapa en inre harmoni och balans. Att bygga starkare och tryggare relationer med personer i sin omgivning. Likaså att välja att omge sig av människor som får en att må bra.

Först när man hittat sin balans och harmoni i både kropp, hjärna och själ kan man uppleva ett totalt välbefinnande, optimal hälsa och livskvalité. Dina tankar ligger i grunden för dina känslor, så om du vill ändra på hur du känner dig, måste du ändra på hur du tänker! I sin tur kommer dina kroppsliga reaktioner från dina känslor, vilket innebär att det finns ett starkt samband mellan tankar, känslor och handlingar. Tänker du negativt så kommer hela din omgivning att bli där efter – letar du efter fel är det, det enda du kommer att se. Likaså råder motsatsen – tänker du positivt så kommer omvärlden svara tillbaka på samma sätt.

Man kan träna upp sin mentala styrka precis som man kan träna upp sin fysiska styrka. Man kan då få mer kontroll över sitt liv och därmed göra bättre val. Mental styrka måste underhållas precis som fysisk styrka. Om man slutar vara fysiskt aktiv kommer ens muskler att bli svagare, likaså blir ens mentala styrka försvagad om man inte jobbar aktivt på den. Den bästa kunskapen man kan ha är trots allt den om sig själv. På ”Passion för livet” lägger jag mycket fokus på mental träning och personlig utveckling. Jag har även valt ut ett antal böcker som kan vara till stor hjälp som du hittar här.

Upplevelser

Upplevelser ger ny energi för själen och kan göra underverk för välbefinnandet! På bloggen delar jag med mig av mina äventyr och resor runt om i världen, nya erfarenheter och oförglömliga upplevelser. Kanske du även blir inspirerad om hur du kan sätta en guldkant på din vardag!

Hälsa & välmående

Vår hälsa är resultatet av alla våra dagliga val som påverkar oss både på kort och lång sikt. Dessa val inkluderar vad vi äter, hur fysiskt aktiva vi är, hur vi hanterar stress, var vi bor, vilket typ av jobb vi har, människor vi omger oss med, våra relationer, val av hygienprodukter och hushållsprodukter etc. Det inkluderar även hur vi reagerar på livets händelser – tankar, känslor och handlingar. På ”Passion för livet” skriver jag en hel del om hälsa och välmående, men vill du läsa mer ingående om kost och näring, träning, hälsokostprodukter, sjukdomssymtom, diagnostik, huskurer/husmorstips och alternativ medicin, så kan du även besöka min andra blogg ”Passion för hälsa”.

Vill du att ditt Företag eller produkt ska synas här?

Det finns även tillfälle för dig som är företagare och erbjuder tjänster eller produkter inom kategorierna: resor, upplevelser, personlig utveckling, hälsa och välmående att synas på Passion för livet. Vid intresse kontakta mig på info@passionforlivet.com