Var med och tävla om boken ”Att leva till 100%”

by Mikaela Bjerring on 9 september, 2014 · 14 comments

in Blogg, Böcker, Framgång, Livet - Livsstil, Lycka, Mental träning, Personlig utveckling

Var med och tävla om boken ”Att leva till 100%” av författarna Jim Loehr och Tony Schwartz. En bok som lär dig att förvalta din energi och ta makten över ditt liv. 

 Att leva till 100%

Nyckeln till personlig och professionell framgång finns i hur vi förvaltar vår energi. Genom att vara hundraprocentigt engagerade i det vi gör kan vi öka vår kapacitet bortom det vi själva trodde var möjligt.

Boken ”att leva till 100 %” ger dig tydliga steg-för-steg-övningar där du lär dig på ett praktiskt och vetenskapligt sätt, hur du använder din energi mer effektivt, och genom detta blir mer känslomässigt närvarande, mentalt fokuserade och andligt balanserade. Metoden har under 25 års tid provats på bland annat flera stora idrottsstjärnor, som fått hjälp att prestera mer effektivt även under mycket hård press.

Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att lämna en kommentar längre ner på sidan om varför du skulle vilja ha boken. Gå sedan in på Passion för livets fb sida –  gilla sidan, och dela vidare tävlingen på facebook.

Vinnaren kommer att utses den 16 Sept 2014 och kontaktas via e-mail! (Obs! Tävling gäller enbart inom Sverige och du måste vara minst 18 år för att delta.)

 

{ 14 comments… read them below or add one }

1 Malin Berg september 10, 2014 kl. 10:52

Jag är gärna med och tävlar 🙂 Jag skulle gärna vilja lära mig att vara mer effektiv med min tid 🙂 Gillar och delar på fb 🙂

Svara

2 Sussi september 10, 2014 kl. 10:59

Tävlingar är alltid roligt! jag skulle gärna vilja lära mig att hantera min tid bättre och få mer ut av mina dagar och livet. 🙂 Gillat och delat vidare.

Svara

3 Anna Jansson september 10, 2014 kl. 11:02

Gillat och delat vidare tävlingen på fb 🙂 Jag skulle gärna vilja läsa denna boken då jag tycker personlig utveckling och utveckling i alla dess former är så otroligt roligt och viktigt 🙂

Svara

4 Anna september 11, 2014 kl. 11:23

Jag vill vara med! Jag söker hjälp att få ordning på mitt liv. Jag går bara runt och runt och det enda jag gör om dagarna är att ”släcka de värsta bränderna” Måste börja tänka på annat sätt och få ner gjort.
Alla dessa bränder är saker som bara drar ner min energi för jag hinner inte vidare, hinner inte göra klart. Otroligt stressande.
Ser fram emot att få börja leva igen. Inte bli jagad.

Svara

5 My september 11, 2014 kl. 12:24

Känns som den perfekta boken för mig, då jag lätt blir frustrerad och glömmer var jag borde lägga min energi. hoppas på massa tur nu så jag kan få vinna denna och lära mig.

Svara

6 Carina Gerdin september 11, 2014 kl. 14:49

Jag behöver lära mig på nytt hur det faktiskt är att leva fullt ut…”slåss” mot en elak hjärntumör samtidigt som jag är mitt i livet & har träffat mitt livs kärlek….Jag VILL LEVA länge på alla sätt men vet inte riktigt hur jag ska klara av det….
Gillar & delar vidare till min fb. sida (Carina Gerdin).

Svara

7 Annica september 11, 2014 kl. 19:26

Jag gillar på fb och har även delat. Annica Nilsson.

Skulle vilja läsa boken och få mer kunskap hur man ska göra för att leva till 100% för just nu känns det som jag lever 25% och resten är som dimma.

Svara

8 Pernilla W september 11, 2014 kl. 19:40

Hej,
jag är gärna med i utlottningen av denna boken 🙂
Mindfulness är något jag brinner för och jag tror att alla vi människor skulle behöva fokusera mer på att leva ”Här och Nu” Att vara känslomässigt närvarande, mentalt fokuserad och andligt balanserad är inte alltid det lättaste så nu hoppas jag att denna boken kan hjälpa mig med de rätta redskapen 🙂

Svara

9 Sophie Michelle Persson september 12, 2014 kl. 11:00

Det här låter som en bok för mig, eftersom jag har problem med att hantera stress och lätt får en överväldigande vardag om jag inte passar mig. Jag var sjukskriven för depression ganska länge för något år sedan, och nu skulle jag behöva lära mig att ta till vara på den energin som jag fortfarande har kvar! =)

Håller tummarna!

Svara

10 Charlotte Therese september 15, 2014 kl. 11:24

Är en person som brukar bränna ut mig totalt när jag brinner för något… Har stora projekt bakom mig, landsomfattande och världsomfattande… Önskar att jag hade vetat redan då hur man använder energin på ett bättre sätt…

Har tyvärr inte längre så mycket energi p.g.a. att jag bor i en möglig lägenhet som har gjort mig sjuk och som hyresvärden inte vill åtgärda, så behöver knep för att använda den lilla ork jag har mer effektivt, i väntan på att få tag på en annan bostad, vilket är lättare sagt än gjort i en storstad…. :-/

Gillat och delat på FB! 🙂

Svara

11 Carola L september 15, 2014 kl. 16:23

Jag behöver hitta bättre balans i livet – just nu är det upp och ner och det är inte bra för kropp och själ!

Svara

12 Matilda Tamm september 15, 2014 kl. 22:28

Jag är en ung tjej som ofta kan känna mig stressad och få ångest över små saker. Som har hela tiden framför sig med ser tiden flyga förbi och får liksom inget grepp om den. Dagar går och jag kan slösa tid en hel dag för att sedan mot kvällskvisten få panik över dagens få insatser och morgondagens nya utmaningar. Jag tror verkligen att jag behöver denna bok.

Svara

13 Jessica Hellström september 16, 2014 kl. 16:35

Tror jag använder min energi till helt fel saker, skulle vara roligt att få läsa om hur jag ska göra för att bli mer balanserad och närvarande i nuet. Gillar på facebook och håller tummarna!

Svara

14 Mikael Gustafsson september 16, 2014 kl. 16:40

Jag älskar livet idag och vill gärna fortsätta utveckla det

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: