Vilka råd skulle du ge dig själv?

by Mikaela Bjerring on 26 maj, 2015 · 1 comment

in Blogg, Framgång, Hälsa, Livet - Livsstil, Lycka, Upplevelser

Om du idag skulle skriva en brev till dig själv som du skulle kunna skicka till dig själv 10 år bakåt i tiden, vad skulle det då stå?

Råd att ge sig själv
Jag har tänkt en hel del på det där dom senaste dagarna. Och i mina tankar har jag gått igenom de senaste 10 åren av mitt liv. Det har omfattat många tuffa beslut och en rad drastiska förändringar. Jag har fått omvärdera mina livsval många gånger om. Jag har upplevt fantastiska saker, jag har utvecklats otroligt mycket, jag har gjort många misstag och jag har kanske inte alltid tagit de klokaste besluten.

Om jag idag skulle ge mig själv några råd 10 år tidigare så skulle jag inte varna mig själv för de misstag jag gjort. Jag skulle inte försöka undvika dom gångerna jag känt sorg och jag skulle inte ha gjort några annorlunda val. Jag skulle säga till mig själv att inte oroa mig för mycket, jag skulle påminna mig själv om att njuta av varje dag, skratta så mycket jag kan och alltid uppskatta stunden för vad den är. Så det är det meddelandet jag skickar till mig själv idag, från 10 år i framtiden. Livet är alldeles för kort och för värdefullt för att inte ta vara på varje dag och fokusera fullt ut på att njuta av nuet.

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Emma juli 23, 2015 kl. 13:41

Tänkvärt 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: