Boktips

-Sidan innehåller reklam genom annonslänkar till återförsäljare-

Med ökad kunskap kan du ta mer kontroll över ditt välmående och hälsa. Här listar jag några av mina boktips som kan hjälpa dig till sundare vanor för både kropp och själ. På så sätt kan du leva ett friskare liv med mer energi och glädje.

Boktips på bloggen Passion för livet

Medial läkning (Författare: Anthony William)

Blir du förvirrad av alla motsägelsefulla hälsoråd och längtar efter tydlig vägledning? Är du orolig över ökningen av sjukdomar och vill ha råd för hur du ska förebygga dem? Vill du gå ner i vikt? Känna dig och se ut att vara yngre än du är? Få mer energi? Återfå din mentala klarhet och balans? Vill du få andligt stöd och hitta kontakten med din själ och dess potential? Då är Medial läkning en bok för dig. Boken kan du köpa här.

 

Mindfulness i vardagen (Författare: Ola Schenström)

I boken “Mindfulness i vardagen” utgår Ola Schenström från vardagssituationer och beskriver hur vi kan lära oss att se dem på ett nytt sätt, tänka om och göra kloka val genom att vara medvetet närvarande. Genom övningar och praktisk handledning blir boken en följeslagare, från det att vi vaknar på morgonen tills vi somnar på kvällen. Boken kan du köpa här.

 

Den högkänsliga människan (Författare: Elaine N Aron)

“Den högkänsliga människan” är en bok om HSP – om att vara Högkänslig. Ca 20 % av befolkningen har detta personlighetsdrag som gör att man känner mycket mer och djupare än en icke-högkänslig. Boken ger dig många bra tips och insikter som kan hjälpa dig ta kontroll över dina känslor, så att du kan vända din känslighet till något positivt och livshöjande. Boken kan du köpa här.

 

 

Återförsäljare

  • Mindly – På Mindly hittar du en mängd ljudböcker och träningsprogram inom kategorierna självhjälp, personlig utveckling och mental träning.
  • Grön gåva – På Grön gåva hittar du speciellt utvalda böcker för både den fysiska och mentala hälsan inom kategorierna hälsosam kost, mentalträning, stresshantering, örtmedicin, gamla huskurer, receptböcker och mycket mer.
  • Adlibris – En av Sveriges största bokbutiker på nätet med ett generöst utbud inom alla bokkategorier.
  • Bodystore – En av de största hälsokostbutikerna på nätet som även har en sektion med utvalda hälsoböcker.
  • Bokus – En av Sveriges äldsta och största bokbutiker på nätet med ett generöst utbud inom alla bokkategorier. Här hittar du även en mängd e-böcker och ljudböcker.

 

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Här på bloggen delar jag med mig av mina tankar, insikter, erfarenheter, vardagsbetraktelser, resor och upplevelser m.m. Läs mer här

Annons

BOKTIPS

Med ökad kunskap kan du ta mer kontroll över din hälsa och välmående. På den här sidan listar jag några av min boktips som kan hjälpa dig till sundare vanor för både kropp och själ så du kan leva ett friskare liv fullt med energi och glädje.

PASSION FÖR HÄLSA

På min andra blogg ”Passion för hälsa” kan du läsa om allt som rör hälsan ur ett holistiskt synsätt, dvs. helhetshälsan. Jag är utbildad näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil.

BLOGGARKIV

På “Passion för livet” delar jag med mig av mina tankar, insikter, erfarenheter, vardagsbetraktelser, resor, upplevelser med fokus på personlig utveckling och mycket annat som höjer livskvalitén till skyarna. Här hittar du alla kategorier.

Close