• On the way to Nimis P vg till Nimis nimis
  • Fantastic views over Hgans Fantastisk utsikt ver Hgans hgans vlbefinnande
  • On the way to Nimis Pvg till Nimis hgans nimis
  • Nimis! nimis hgans larsvilksnimis larsvilks
  • Nimis! nimis hgans larsvilksnimis larsvilks

Om mig

Mikaela BjerringJag heter Mikaela Bjerring och är utbildad näringsterapeut. Jag är uppvuxen i Malmö, men har varit bosatt utomlands under största delen av mitt vuxna liv. Idag jobbar jag heltid med mina passioner; hälsa, personlig utveckling och allt som får livskvalitén att höjas till skyarna.

Min bakgrund

Jag flyttade utomlands när jag var 19 år, med drömmar om äventyr, upplevelser och att utvecklas. Under 16 års tid har jag nu hunnit med att vara bosatt på ett flertal kontinenter.

Hur mina erfarenheter formade mig

Hur kom jag då in på hälsa och personlig utveckling? Det kom nog helt naturligt under åren som gick. Intresset för hälsa och välbefinnande växte fram genom att ta del av många nya kulturer och seder. Genom mina resor och upplevelser växte jag som människa.

Jag är en person som tycker om att ha många järn i elden, och som alltid ger 110 %. Detta kan lätt bidra till att kroppen hamnar i stress. Oavsett om det är positiv eller negativ stress så bidrar det till att kroppen förbrukar mer näring. Jag märkte hur bra kost och komplettering av kosttillskott fick mig att hålla mig frisk och gav mig mer energi. Jag mådde även bättre rent allmänt. Mitt intresse för både den fysiska och mentala hälsan väcktes. Det var allt detta som senare bidrog till att jag utbildade mig till näringsterapeut.

Likaså kom intresset för personlig utveckling naturligt. Under alla mina resor och förflyttningar fick jag ofta frågor som; ”Vad flyr du ifrån?” ”Varför slår du dig inte ner och finner ro och trygghet?” ”Varför är du så rastlös?” Men saken är den att under alla dessa år som jag flyttat runt har jag lärt mig otroligt mycket om mig själv. Varje ny destination har medfört både motgång och medgång och med detta har jag växt som människa. Jag flydde varken från något eller till något, jag upplevde, lärde och utvecklades.

Jag lärde mig även snabbt att trygghet inte är något som du kan förlita dig på att din omgivning ska ge, utan det måste komma inifrån. När du hittar din inre trygghet och styrka finner du även ro i din själ. Med detta kom även min tilltro till människor på en djupare nivå. Att våga öppna mig helt och njuta av alla dessa nya intryck, seder, kulturer och allt annat som livet har att erbjuda. Jag har alltid varit nyfiken och brinner för att upptäcka. Leva i nuet blev en gyllene regel.