Life

Den bästa tiden är nu!

  Passion för livet

By Mikaela Bjerring

 

Resan genom livet

Personlig Utveckling

Tankar & Reflektioner

“Sometimes you will never know the true value of a moment until it becomes a memory”

Jag är tillbaka i trakter som jag såväl känner igen. 15 somrar, en blinkning, en evighet. En hel barndom, hur många steg? I min barndoms magiska värld vandrar jag idag samma väg. I gamla fotspår som för länge sedan suddats ut, i sällskap med minnen som aldrig bleknat bort.

Strand på Österlen

Jag minns det som om det var igår. Det var glitter i havet och kritvita stränder. Sanden som brände våra fötter där vi sprang. En grönskade skog och blomstrande ängar. Hästar i hagen och brunbrända ben. Varje dag var en evighet, med ett nu som aldrig tog slut.

I skogen fann vi vår egen förtrollade värld. Vi var strandsatta pirater och magiska älvor. Vi dansade i regnet och klättrade i träd. Med vilda blommor från ängarna prydde vi våra hår. Vi badade i timmar utan att känna kyla. Vi sprang barfota på stenar utan att känna smärta. Den röda-vita rosen fick oss att fly in i skogens djup. Det var vilt, det var fritt och det var vårt. Somrarna kom och somrarna gick, tills dom började svepa förbi och till sist tog slut.

I min barndoms magiska värld vandrar jag idag samma väg. I gamla fotspår som för länge sedan suddats ut, i sällskap med minnen som aldrig bleknat bort. Med ett leende på läpparna och värme i mitt hjärta tänker jag, min barndom vilar här.

 

Relaterade inlägg:

Följ mig gärna på Instagram för mer inspiration och på Facebook där jag fyller flödet med nya inlägg och tips för kropp och själ.

4 Kommentarer

 1. Anja

  Fin skrivit!

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Tack Anja!

 2. Mia L

  Så underbart skrivit! Vissa minnen bär vi med oss för livet.

  Svara
  • Mikaela Bjerring

   Tack! Ja vissa minnen bleknar aldrig.

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

För att kunna lämna en kommentar måste du godkänna vår integritetpolicy genom att klicka i rutan.

Mikaela Bjerring

Jag som skriver heter Mikaela Bjerring och bor i Malmö. Här på bloggen delar jag med mig av mina tankar, insikter, erfarenheter, vardagsbetraktelser, resor och upplevelser m.m. Läs mer här

Annonser

Instagram

BOKTIPS

Med ökad kunskap kan du få mer kontroll över din hälsa och ditt välmående. På den här sidan listar jag några av min bästa boktips som kan hjälpa dig må bättre i både kropp och själ. Att leva ett friskt liv fullt med energi, glädje och livskvalité. Läs mer

Hälsa och harmoni

PASSION FÖR HÄLSA

På min andra blogg ”Passion för hälsa” kan du läsa om allt som rör hälsan ur ett holistiskt synsätt, dvs. helhetshälsan. Jag är utbildad näringsterapeut och har en förkärlek till ekologiskt och naturligt med fokus på en antiinflammatorisk livsstil. Läs mer

BLOGGARKIV

På “Passion för livet” delar jag med mig av mina tankar, insikter, erfarenheter, vardagsbetraktelser, resor, upplevelser med fokus på personlig utveckling och mycket annat som höjer livskvalitén till skyarna. Här hittar du alla kategorier. Läs mer

Close