Fly för en stund för att hinna ikapp

by Mikaela Bjerring on 30 juni, 2013 · 2 comments

in Blogg, Emotionell frihet, Livet - Livsstil, Lycka, Personlig utveckling, Resor - Kultur, Spiritualitet – Andlighet

Ibland kan man behöva fly för en stund för att hinna ikapp. Att ta en lugn stund för sig själv för att sortera sina tankar, rensa i sitt inre och ladda med energi. Påminna sig själv om vad som egentligen är viktigt i livet.

Dubai öken

Vi har alla vårt egna tillflyktsställe i våra innersta tankar och ibland även till en fysisk plats. När jag var bosatt i Dubai så brukade öknen vara ett av mina smultronställen. Min egen oas, där jag kom för att dra efter andan.

Känslan att befinna sig i mitten av ingenstans. Ändlösa rullande sanddynor som kan bli flera hundra meter höga. Ljuset, färgerna och tystnaden är lyrisk. Synen av en enorm röd sol som sakta sänker sig ner längs den västra horisonten. Ett otroligt sceneri som tillåter en att glömma alla bevis på en människoskapad värld.

När den brinnande solen slutligen försvinner, läggs de oändliga sanddynorna under ett totalt mörker enbart för att efter ett ögonblick återigen lysas upp av en otrolig stjärnhimmel. Det starka ljus som stjärnorna speglar kan få vem som helst att tro på att ett liv utanför vår planet måste existera.

Soluppgången är något man aldrig glömmer, närmast en känsla att bli född på nytt, en total tillfredsställelse. En ny dag, nya möjligheter, nya äventyr, en känsla utan begränsningar som speglar den oändlighet av gyllene mark under dina bara fötter. Denna enorma känslan av välbehag kan få allt att kännas så okomplicerat. Ibland måste man fly för en stund för att hinna ikapp. Påminna sig själv om vad som egentligen är viktigt i livet.

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 eva lindblom juli 15, 2013 kl. 23:35

så härligt! Hur kan jag informera om mina yogakurser här hos er?
Tack på förhand, EVITA!

Svara

2 Mikaela Bjerring augusti 2, 2013 kl. 13:10

Hej Eva!
Du kan få informera om dina yogakurser på forumet som du hittar länken till i överst på hemsidan i huvud menyn. Viss reklam som är relaterat till ämnet tillåter jag 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: