No images found!
Try some other hashtag or username

Att fly en stund för att hinna ikapp

by Mikaela Bjerring on 30 juni, 2013 · 2 comments

in Alla Blogginlägg, Livet, Livserfarenheter, Personlig utveckling, Resor, Spiritualitet och Andlighet, Upplevelser, Vardagsbetraktelser

Ibland behöver man fly en stund för att hinna ikapp. Ge sig själv tid att sortera sina tankar, rensa ut i sitt inre och ladda med energi. Påminna sig själva om vad som egentligen är viktigt i livet, och bara njuta av tillvaron och stunden för vad den är.

Att fly för en stund för att hinna ikapp

När jag var bosatt i Dubai så var öknen min tillflykt. Min egen oas, där jag kom för att dra efter andan, ge näring till min själ och för en stund tillåta mig själv att bara va. Känslan att befinna sig i mitten av ingenstans. Ändlösa rullande sanddynor som kan bli flera hundra meter höga. Ljuset, färgerna och tystnaden är lyrisk. Synen av en enorm röd sol som sakta sänker sig ner längs den västra horisonten. Ett otroligt sceneri som tillåter en att glömma alla bevis på en människoskapad värld.

När den brinnande solen slutligen försvinner ner, läggs de oändliga sanddynorna under ett totalt mörker för att enbart efter ett ögonblick åter igen lysa upp av en otrolig stjärnhimmel. Det starka ljus som stjärnorna speglar kan få vem som helst att tro på att ett liv utanför vår planet måste existera.

Soluppgången är något man aldrig glömmer. En förnimmelse av att bli född på nytt, en total själslig tillfredsställelse. En ny dag som gryr med nya möjligheter. En känsla utan begränsningar som speglar den oändlighet av gyllene mark under dina bara fötter. En enorm våg av välbehag som får allt att kännas så okomplicerat.

Ibland behöver man fly för en stund för att hinna ikapp. Ge sig själv tid att sortera sina tankar, rensa ut i sitt inre och ladda med energi. Påminna sig själva om vad som egentligen är viktigt i livet, och bara njuta av tillvaron och stunden för vad den är.

 

{ 2 comments… read them below or add one }

1 eva lindblom juli 15, 2013 kl. 23:35

så härligt! Hur kan jag informera om mina yogakurser här hos er?
Tack på förhand, EVITA!

Svara

2 Mikaela Bjerring augusti 2, 2013 kl. 13:10

Hej Eva!
Du kan få informera om dina yogakurser på forumet som du hittar länken till i överst på hemsidan i huvud menyn. Viss reklam som är relaterat till ämnet tillåter jag 🙂

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: